
– اخبار استانها – عزیزالله افضلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار داشت: بر مبنای استانداردهای موجود برای ۴۲ روز تولید مرغ به ۴۸ هزار تن ذرت و ۲۴ هزار تن سویا احتیاج داریم که از این مقدار تاکنون فقط ۱۷ هزار تن سویا و ۱۷ هزار تن ذرت معادل ۴۰ درصد مقدار مورد نیاز استان (با توجه به مرغ موجود و عرضهشده) تامین شده است.وی با بیان اینکه کیفیت پایین نهادهّهای تحویل داده شده از دلایل مهم عدم عرضه بهموقع مرغ در بازار استان قزوین است، اضافه کرد: برای تولید هر قطعه مرغ به ۱۶۰۰ گرم سویا با پروتئین ۴۲ درصد و ۳۱۵۰ گرم ذرت نیاز داریم؛ در حالی که بر اساس آزمایشهای صورتگرفته سویای توزیعی بین مرغداریهای استان قزوین دارای پروتئین زیر ۳۵ درصد بوده که عدم رشد کافی مرغها و در نتیجه کاهش تولید منجر شده است.رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین با اشاره به اقدامات انجامشده برای تعدیل قیمت مرغ در بازار استان گفت: با توجه به تخصیص ۳۰ تا ۴۰ درصدی نهادههای دامی به واحدهای مرغداری، جلسات متعددی با دستگاهها و تشکلهای ذیربط برگزار و با توافقهای بهعمل آمده و طرح موضوع در جلسات کارگروه فرعی ستاد تنظیم بازار استان مقرر شد کشتارگاههای مرغ قزوین مرغ را به قیمت حداقل ۱۵۰۰ تومان زیر قیمت بازار مرغ تهران عرضه کنند.وعده “خاوازی” برای کاهش قیمت مرغقیمت مرغ و گوشت بعد از دهه محرم چند؟قیمت مرغ دوباره پرکشیدافضلی همچنین به وضعیت ذخیره و عرضه مرغ در استان اشاره کرد و افزود: بر اساس میزان جوجهریزی که تا آخر تیرماه عرضه شده، در حال حاضر مقدار ۲۰ هزار و ۱۶۸ تن مرغ آماده طبخ در بازار استان و ۶۸۰۰ تن مرغ زنده در سالنهای مرغداریهای استان قزوین موجود بوده که طی ۴۵ روز آینده به بازار عرضه خواهند شد.وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت مرغ آماده طبخ به قیمت خردهفروشی در استان قزوین کیلویی ۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان و قیمت آن به نرخ عمده ۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان است.انتهای پیام/ش
لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید