بانک پاسارگاد
تاریخ انتشار: شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۶ ق.ظ
بانوان وتولیدکنندگان سنتی درجشنواره باقلوای قزوین مشارکت کنند
بانوان وتولیدکنندگان سنتی درجشنواره باقلوای قزوین مشارکت کنند قزوین- معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین گفت: در برگزاری جشنواره شیرینی سنتی و باقلوای قزوین استفاده از مشارکت بانوان و تولیدکنندگان شاخص سنتی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هم اندیشی برگزاری جشنواره باقلوای قزوین ظهر شنبه در استانداری قزوین برگزار شد. در این نشست شهریار کشاورز معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین گفت: با راه اندازی خوشه صنعتی شیرینی سنتی و باقلوای قزوین دنبال این هستیم که مشاغل خانگی را نیز فعال کنیم و کسانی که حداقل استاندارد را در تولید رعایت می کنند احیا و تقویت شوند. وی بیان کرد: برخی از تولید کنندگان خانگی داریم که شاید در ردیف قنادان نیستند اما بهترین تولید را دارند که باید در جشنواره مورد توجه قرار گیرد. کشاورز تصریح کرد: باید فضای تبلیغاتی و مکان خوبی را در جشنواره شیرینی و باقلوای قزوین اختصاص دهیم تا در صورت استقبال مردم بتوان این محصول را بخوبی معرفی کرد. وی اظهارداشت: در قزوین ۳۰۰ تولید کننده باقلوا و شیرینی سنتی داریم که بیش از ۳۰ نوع شیرینی تولید می کنند و اگر دعوت از مردم به موقع باشد می توان رویداد خوبی را در استان میزبانی کنیم. زهرا چگینی مسئول خوشه صنعتی شیرینی سنتی در قزوین هم گفت: در جشنواره باقلوای قزوین برنامه های متنوعی پیش بینی شده که پخت شیرینی سنتی پا درازی با حضور ۳۰ قناد، مسابقه پخت شیرینی و عکاسی با موضوع باقلوا و مشاغل خانگی از آن جمله است. ‌   حصاری نماینده میراث فرهنگی هم گفت: در روز قزوین برنامه های متنوعی پیش بینی شده و بهتر است برای جشنواره باقلوا از حضور قنادان و بانوان تولیدکننده نیز دعوت شود. وی اظهارداشت: تهیه باقلوای چند متری در روز جشنواره شیرینی سنتی و باقلوای قزوین و برش آن توسط مسئولان استان پیشنهاد می شود تاجذابیت کار بیشتر شده و با استفاده از داوران کشوری به کیفی شدن کارها کمک شود. حصاری تصریح کرد: دربرند سازی، بسته بندی و شناسنامه دار شدن باقلوا و شیرینی سنتی باید اقدام شود و استفاده کارکنان از لباس فرم و حضور تیم تخصصی در جشنواره ضروری است و اگر شیرینی باقلوا رسانه ای شود باید برای تامین نیازها اقدام شود. وی اظهارداشت: ادارات دولتی می توانند حامی مالی جشنواره باشند تا کاری شایسته برگزار شود تا بتوانیم مانند جشنواره آش زنجان که سالهاست شاخص شده ما هم این جشنواره را درست برگزار و در کشور معرفی کنیم. حصاری گفت: جلب همکاری اتحادیه قنادان، شهرداری، اتاق اصناف و سازمان صمت‌ ضروری است و پیشنهاد می شود یکی از روزهای دوم تا ۸  شهریور ماه برای این جشنواره انتخاب شود و اگر بتوانیم جشنواره را در روز قزوین جا بیندازیم و کاری شاخص صورت گیرد می توان به معرفی این محصول امیدوار بود. زرآبادی نماینده شهرداری قزوین هم گفت: بهترین مکان برای برگزاری جشنواره شیرینی سنتی و باقلوای قزوین سرای تاریخی سعدالسلطنه است و چون شهرداری در روز قزوین ۱۳ برنامه از جمله نمایشگاه خوشنویسی و همایش طنز پیش بینی کرده باید یک روز کامل برای این جشنواره پیش بینی کنیم تا اهداف محقق شود. گچ پز از اتاق بازرگانی هم گفت: بهتر است یک کارگروه ویژه جشنواره باقلوا تشکیل شود تا بتوانیم ابعاد مختلف آن را بررسی و منعکس کنیم و پیشنهاد می شود نحوه پخت باقلوا در جشنواره در معرض دید عموم قرار گیرد که این کار می تواند به صورت زنده و کارگاهی و یا به صورت ویدئوی آموزشی و تصویری باشد.
  کد خبر ۴۶۸۳۲۵۹

بانوان وتولیدکنندگان سنتی درجشنواره باقلوای قزوین مشارکت کنند

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید